Primaria Osorhei

Romana Maghiara
 

Bine ați venit!


PRIMARIA COMUNEI OSORHEI

Primaria Osorhei
Meniu

CONSILIUL LOCAL

LINK-URI UTILE
Prima paginăAnunțuri Publice • Consultare de piata Studiul de fezabilitate realizat in conformitate cu prevederile ordinului 37/2013 privind "Infiintarea sistemului de alimentare cu
Consultare de piata Studiul de fezabilitate realizat in conformitate cu prevederile ordinului 37/2013 privind
Comuna Osorhei, in calitate de autoritate contrcatanta a publicat in SEAP urmatorul anunt de consultare a pietei:
 
Autoritate contractanta
COMUNA OSORHEI
Adresa postala:  OSORHEI, NR.71 , Localitatea:  Osorhei , Cod postal:  417360 , Romania , Punct(e) de contact:  SOTIUT DOREL , Tel.  +40 259313213 , Email:  primaria.osorhei@cjbihor.ro
 
Detalii anunt consultare piata
Obiect consultare: Studiul de fezabilitate realizat in conformitate cu prevederile ordinului 37/2013 privind "Infiintarea sistemului de alimentare cu gaze naturale in Comuna Osorhei"
 
Descriere consultare: Studiul de fezabilitate realizat in conformitate cu prevederile ordinului 37/2013 "Metodologia privind elaborarea studiilor de fezabilitatesi solicitare a avizului Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei in vederea initierii procesului de atribuire a concesiunii serviciului public de distributie a gazelor naturale" si Normelor tehnice pentru proiectarea, executarea si exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale aprobate prin Ordinul nr.5/2009 al ANRE.
 
Comuna Osorhei s-a dezvoltat pe traseul drumului european E60 (DN1) si a magistralei feroviare 300, fiind situata la o distanta de circa 9 km de municipiul Oradea.
 
Accesul în comuna Osorhei se poate realiza prin intermediul drumului european E60 Bucuresti – Brasov – Sibiu – Cluj Napoca – Oradea – Bors.
E60 (DN1) faciliteaza accesul în satul Osorhei si Fughiu, pentru a ajunge în Cheriu, Alparea si Felcheriu fiind necesara urmarea altor trasee rutiere: DJ 767E Osorhei – Alparea – Chijic - Copacel;   DC44 Fughiu – Husasau de Cris;   DC 86 Alparea – Felcheriu;   DC 54 Oradea – Cheriu – Felcheriu;   DC 238 Rontau – Cheriu.
 
Suprafata totala a comunei Osorhei este de 64,92 km2.
 
Comuna Osorhei se compune din cinci sate: Osorhei (resedinta de comuna), Fughiu, Alparea, Cheriu si Felcheriu.
OSORHEI
        Nr. gospodarii 2000
        Obiective social culturale 7
        Scoli/gradinite 3
        Societati Comerciale 51
        Unitati de stat 1
FUHGIU
       Nr. gospodarii 836
       Obiective social culturale 7
       Scoli/gradinite 2
       Societati Comerciale 8
       Unitati de stat 0
ALPAREA
        Nr. gospodarii 886
        Obiective social culturale 4
        Scoli/gradinite 1
        Societati Comerciale 12
        Unitati de stat 0
FELCHERIU
          Nr. gospodarii 378
          Obiective social culturale 3
          Scoli/gradinite 1
          Societati Comerciale 5
          Unitati de stat 0
CHERIU
       Nr. gospodarii 829
       Obiective social culturale 3
       Scoli/gradinite 2
       Societati Comerciale 15
       Unitati de stat 0
 
Lungimea retelei de distributie a gazelor naturale este preconizata a fi aceeasi cu trama stradala, respectiv 57 kilometri.
Alte retele edilitare existente la nivlul comunei:
    -Retea de iluminat public: 54 km
    -Retea de alimentare cu apa: 49 km
    -Retea de canalizare: 23 km
 
Relatii suplimentare se pot solicita in scris la adresa de e-mail primaria.osorhei@cjbihor.ro. Persoana de contact dl. Dumitreanu Mihnea Andrei, administrator public.
 
Aspecte supuse consultarii: Valoarea estimata in vederea pregatirii achizitiei pentru servicii de proiectare Studiul de fezabilitate realizat in conformitate cu prevederile ordinului 37/2013 privind "Infiintarea sistemului de alimentare cu gaze naturale in Comuna Osorhei".
 
Unitatea de masura: kilometru.
 
Valoarea va fi exprimata in lei fara TVA/unitatea de masura. Valoarea nu va include servicii de verificare tehnica, studii topografice, studii geotehnice, alte studii de specialitate.
 
Data limita transmitere propuneri: 31.07.2017
Data limita consultare: 31.07.2017
 
Modalitate desfasurare: Ofertele pentru estimarea valorii vor fi trimise la adresa de e-mail primaria.osorhei@cjbihor.ro, pana la data de 31.07.2017, ora 14:00.
 
Ofertele se vor referi exclusiv la serviciile si obiectivul de investitii care fac obiectul consultarii. Ofertele nu vor contine prezentari generale ale serviciilor/capacitatilor sau portofoliilor agentilor economici.
 
Numarului anuntului in SEAP:  MC0008009